Контрреволюцiя наступаэ

Контрреволюція  наступає.

Контрреволюція  наступає,
Їх  не  лякає  вже  Майдан.
Бо  вона  силу  свою  знає,
І  наказ  такий  їй  дан.

А  Ви!  Квасові  патріоти,
Не  кричите  більше  УРА!
Та  ми  тепер,  не  ідіоти,
І  гнать  Вас  всіх,  уже  пора.

Бо  нас  дістали,  ті  і  ті,
Вони  на  себе,  всі  похожі.
Так  люблять  красти  все  у  нас,
А  ми  на  них,  дуже  не  схожі.

Бо  маємо  Гідність  у  Душі,
А  ще  любимо  Україну
Кажу  я  Вам,  це  від  Душі,
Мати  вона  мені,  як  сину.

В  нас  мародери  правлять  бал,
Прийшли  вони  після  бандитів.
І  що  б  мені,  хто  не  казав,
Таки  бояться  усі  софітів.

Їх  треба  витягти  на  світло,
Щоб  люди  добре  роздивились.
Як  куля  в  лоб,  то  куля  в  лоб,
Тоді  все  має  і  рішитись.

А  то,  рішалово  лиш  в  них,
А  народ,  вже  їм  до  ср*ки.
Тож  вибираємо  собі  таких,
Щоб  гавкали,  як  ті  собаки.

Й  не  закотили  рукава,
І  почали  країну  будувати.
А  народ  їм  дав  такі  права,
Про  це  просили,  батько  й  мати.

Контрреволюція,  у  нас  не  пройде!

     10.10.30.03.2016.


Рецензии