Безсмъртната любов

Генка Богданова

Дори когато изживея
последния си земен ден
и тръгна неохотно с Нея
към свят за отдих отреден,

отказала се бих от Рая,
населен с ангели безброй,
ако със сигурност узная,
че и във Ада ти ще си  мой.

За обич  бих аз  разменила
дори вълшебния КИВОТ-
залог за хубост и за сила,
за вечна младост и живот.

Дарени сме с любов красива,
която в мен и в теб гори.
Тя и след нас ще бъде жива,
с безсмъртие ще ни дари.


Рецензии