Перший другий
Твої смарагдові очі.
Я хочу руками
Вимірювати простір
Між землею і небом,
Коли ти поруч.
Це так просто –
Римувати мене і тебе.
Наша любов – безлюдний острів.
Я Робінзон.
Моє сонце
Не ховається в хмари,
Не падає за горизонт.
Любов – відкритий космос.
Безкінечність – діапазон.
Любов – пасажирський потяг.
Якщо на білеті – невірний номер,
Будь ласка, покиньте вагон.
20.03 18:34
Свидетельство о публикации №116033003387