Мамина колискова

Найкращій донечці у світі:

Місяць зазира у віконце,
Лягло спатки уже сонце.
Настя баю теж лягає,
Люлі лялю укладає.
Киця дівчинці муркоче:
"Закривай, маленька, очі" (2013)

  Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
  м. Хмельницький.

Рубрика: Вірші, Присвячення
© автор: Світлана Крижановська


Рецензии