Местная коррупция
Настя якось прочитала:
«Корумповані чини».
Потім довго міркувала –
Є у них такі, чи ні?
У неділю - всі у хаті:
Час іще не підганя.
Відказала зразу зятю,
Що в селі таких нема.
Відповів: «Міркуйте сАмі.
На базарі - все село.
Наче всіх і перебрали,
А сержанта не було?»
«Як! Ото Іван і є?
Він же - хлопець досить гідний:
Більш червонця не бере,
Та і то не з самих бідних!!
Донька у розмову встряла.
Крапку ставила кінцеву:
«А червонець - хіба мало?
Це - корупція місцева!»
Свидетельство о публикации №116032908617