хатка стоiть...
Увiйшла в землю білими стінами, cтавнями,
Сліпо вiконцями хатка дивиться наче.
А за порогом півнявими-хвилями
Озеро хлюпоче, змити хоче...
Під шаром листя дах потемнiлий,
Двері вхідні давно без клямок-замків.
Тріснутий дуб, хрест на камені пiд мохом -
У спадок від минулих століть.
Як нарiкання предкiв прийдешнiм,
Бiла - бiлесенька хатка стоiть.
Украiнське подвiр'я.
Папiр. Акварель*Lusi Soleil*
2011 рiк
Свидетельство о публикации №116032907661