Серце матерi iз сином

Сину, мій сину,
Моя ти дитина,
Ти добрий
І справжня людина.

На всім білім світі
Дорожче немає.
У військо пішов,
Бо країна страждає.

Пишаюсь тобою,
Мій сокіле ясний,
Мій мужній мужчина,
Сміливий, прекрасний!

Я Богу молюся щоденно за тебе
Нехай Він побачить з безкрайнього неба!
Хай береже і тебе і країну,
Я мати твоя, я тебе не покину!


Рецензии