ШЁ ПО ОТ!!!

РУНЫ  -  МУ ЗЫ КА  -  ТИ ХА Яя!!!...
 
   -  ДЪЛЯ Яя - ПО ИС КА Аа - ИС ТИ ИН!!!... -  ВО ДА Аа!!!... -

ШЁ ПО ОТ - БО ГО ОВ!!!... - СЪ ЛЫ Ыы ША АТ!!!...

   -  ТОЛЬКО  - ЧИ ИС ТЫ Ыы Ее - ДУ Уу ШИ Ии!!!... -  ВЪСЕ ГЪ ДА!!!... -

   -  ИС ТО ОЧ НИ КЪ!!!...



      ДА

      P.S

  ОТ - БУКВИЦА "W" - ПЪРЕ ДЕЛЪ

  ПО - ПО КОЙ

  ШЁ -  СЪВЕРХУ(Ё)  ТЪРИ  СЪТЪРЕЛЫ(Ш)

  НЫ - ПЪРЕ ДЪ КИ

  РУ - ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИЕ(У) ЕН ЕР ГИИ(Р)

 


Рецензии