Тяжiння
І падає дощем жива вода…
Якесь пусте – порожне покоління –
Чи все це радість наша, чи біда?
Радіємо! Бо є таке тяжіння!
І доля є! Є нація у нас…
Але пусте – порожне покоління –
Свавілля це чи бАтьківський наказ?
Є сине небо, он яке високе…
У небі – мрії наші і думки…
Хто відповість, невже червоний сокіл,
Чому діди нас вчили і батьки?
Гарячи крила сокіл розкидає…
По всій країні гаряче стає…
Та щось тяжіння нас не підіймає –
Принижує і чавить, і цькує…
Свидетельство о публикации №116032903275
Анна Атрощенко 04.04.2016 02:54 Заявить о нарушении
Анна Атрощенко 05.04.2016 01:52 Заявить о нарушении
Анна Атрощенко 05.04.2016 15:52 Заявить о нарушении