Чомусь сумно менi

Чомусь  сумно  мені.

Чомусь  сумно  мені,
Не  летять  журавлі.
Не  летять  вони,
До  нашого  краю.
Я  не  знаю  чому,
Стали  сумними  дні,
В  серце  смуток  запав,
Чому  я  не  знаю?..

Ви  скажіть  вже  мені,
Чи  важко,  чи  ні?..
Без  кохання,
У  рідному  краї.
Так  проходять,
Всі  дні.
Безрадісні  дні,
І  я,  страждаю.

Та  вірю,
Сонце  зійде.
Туга  відійде,
Я  це  знаю.
Знов,  зустріну  тебе,
Опаную  себе.
Гарну  пісню,
Тобі  заспіваю.

Чомусь  сумно  мені…

     07:50.29.03.2016.


Рецензии