Твоят рожден ден

Автор: Генкао Богданова


За нашата любов красива,
за твоите добри очи,
затуй, че с тебе съм щастлива
и хлябът  с тебе не горчи.
               
Че посвети на мен години,
че аз съм твоя, ти пък – мой,
че черпя от очите сини
мечти и ласки и покой.
               
Че щастието ми голямо
животът с тебе удвои-
днес ме наричат „мила мамо”
прекрасните ни дъщери.

Затуй сега със чувство нежно,
за днешният ти ден рожден,
дарявам те с любов безбрежна, 
любими мой, благословен!


Рецензии