ЕЛА! акростих

Генка Богданова
               

Ще шепна вечно само твоето име!
Ах, моля те, любими, ела и прегърни ме!
Силно, всеотдайно, знаеш,  те обичам.
Твоя съм, навеки, на тебе се обричам.
Любов си ти красива, за мене отредена.
И сладката мечта, в сърцето ми родена.
Владееш и сънят ми, обсебил си го властно.
Ласкаво зова те и пламенно и страстно.
Искам да докосвам топлите ти длани.
Слънчевите ласки в ръцете ти са сбрани.
Истинската обич е слънцето в небето.
Сладката й тръпка  пари във сърцето.
Моля те, със мене остани до края!
Ела и отведи ме в Ада, или в Рая
На любовта гореща, от двама споделена.
Ела! Да бъдем с тебе – така е отредено!


Рецензии