Можна власну душу не бруднити!
Своєю честю не крутить, як дишлом.
Це страшно, вистрілять якщо у тіло,
Коли стріляють в душу - ще страшніше.
То не біда, коли летять прокляття -
Той, хто прокляв, за це в стократ отрима.
Погано, меч коли по рукояття
Якась мерзота всаджує у Віру.
Не можна чистим все життя прожити:
Не вистачить ні одягу, ні хисту.
Та можна власну душу не бруднити
Й не дати вбити віру щиру й чисту.
Свидетельство о публикации №116032910168
Сподобалось. Дякую, Вам!
З повагою і теплом,
Михаил Онищенко2 18.10.2017 21:10 Заявить о нарушении
Елена Макарчук 19.10.2017 22:11 Заявить о нарушении