зараза
родило яблуко розбрату
брати спалили рідну хату
наріжну спадщину свою
аби щось не дісталось брату
з братами разом я блукав
бо хату ж і мою спалили
кругом руїни і могили
і всюди зріють яблука
та вже і їсти їх несила
ось і кінець немає нас
бо з голоду й померли разом
всіх нас побило хтивим сказом
а яблуні цвітуть і най
невже це ми і є зараза
Свидетельство о публикации №116032809864