Азь е зи де сэрбэтоаре...
Кынтэ , кынтэ , лэутаре :
Букуруте , лумеа маре , -
Ридикаць май сус пэхаре :
Са нэскут ун бэецел ,
Скумпул , драгул непоцел .
Ла мулць ань ши сэнэтате .
Друмурь лунжь ши некурмате ,
Склипитоаре - н - черурь стеа . . .
Фие , ДОАМНЕ , войа та :
Креште , Тео , ын белшуг
Феричит , ал веций прунк .
( Посв. Теодору Круду 23 марта 2016 г. Кишинёв )
Свидетельство о публикации №116032809356