Бо, чи буде...
У сьогодення підпалили крила…
Лише душа – неопалимий острів!
Але в душі всі почуття згоріли…
Бо є, чи буде сором і наснага,
Бо є, чи буде добре на землі…
Чи виживе якась отут комаха,
Де вижити неможна взагалі?
Свидетельство о публикации №116032807457
Анна Атрощенко 05.04.2016 01:55 Заявить о нарушении