Сравнение
Порівняння в межах правди
Давно прожитих віків.
Всі міста - мов ті ескадри
Із великих кораблів.
Порівняння досить «крУте»,
Але має всі права.
Бо квартири - це каюти,
Підвал - серце корабля.
Є у суден скриті рани -
Проржавіло, потекло,
Пристарілі капітани -
Керівництво ЖКО.
А навкруг таємні рифи.
Тихе море - тільки міф.
Це - завищені тарифи,
Що стосуються усіх.
Їх завзято нагнітають
Поза всіх розумних норм.
Та з захопленням чекають
Катастроф у лютий шторм.
І недовго вже чекати:
Далеченько від причалу
Почали вже виселяти,
(Покаютно по началу).
А, як піде все на злом,
Не чекай на допомогу.
Чи рятуємся гуртом,
Чи ти плигаєш у воду.
Свидетельство о публикации №116032806618