Молитва за украину

Я ЗА ТЕБЕ МОЛЮСЬ УКРАЇНА
ЩОБ  ЩАСЛИВОЮ ДОЛЯ БУЛА
ЩОБ УСІ НЕГАРАЗДИ ЗДОЛАЛА
ЩОБ НАВІК НЕЗАЛЕЖНА БУЛА

 УКРАЇНО МОЯ ВЖЕ ЩАСЛИВА ЗОРЯ
 НА ТВОЕМУ ЗЙШЛА НЕБОСХИЛІ
 УКРАЇНО МОЯ ЯСНА ДОЛЯ ТВОЯ
 МІЖ НАРОДІВ ТИ ВІЧНА ПЕРЛИНА

Я У БОГА ПОПРОШУ ДЛЯ ТЕБЕ
ЩОБ ТЕБЕ РЯСНО БЛАГОСЛОВИВ
ЩОБ ЖИТА ВИРОСТАЛИ ДО НЕБА
А НАРОД БАГАТІВ І РАДІВ

ЩОБ МАЙДАНІВ ВЖЕ БІЛЬШЕ НЕ СТАЛО
І ВІЙНА ЩОБ ПІШЛА В НЕБУТТЯ
ЩОБ ТЕБЕ ДОЛЯ ІНША СПІТКАЛА
І ЩАСЛИВЕ БУЛО БИ ЖИТТЯ

УКРАЇНО МОЯ НІЖНА НЕНЬКА
РІДНА  МАТІР ДЛЯ НАС ДЛЯ ДІТЕЙ
ТВОЕ ЛЮБЛЯЧЕ ЩИРЕ СЕРДЕНЬКО
ВСІХ НАС ПЕСТИТЬ МОВ МАЛИХ ДІТЕЙ
 
Я ЗА ТЕБЕ МОЛЮСЬ УКРАЇНА
ЩОБ  ЩАСЛИВОЮ ДОЛЯ БУЛА
ЩОБ УСІ НЕГАРАЗДИ ЗДОЛАЛА
ЩОБ НАВІК НЕЗАЛЕЖНА БУЛА
 

АВТОР ШИРОКОВ О.О. 27.03.2016 КИЇВ УКРАЇНА


Рецензии