Целувай ме! , Генка Богданова

Целувай ме със топлите си  устни!
Разпалвай в мен живот и светлина!
Очите ти - магьосници изкусни -
ще ме превърнат в изворна вода.

И ако някога без жал съдбата
със черен мрак очите ти плени,
аз, мили,  ще ти върна светлината,
и радостта на слънчевите дни.

Ако сърцето тръпне в изнемога,
гори от жажда, болка  и тъга,
ще разпилея  твоята тревога,
с любов и нежност ще те утоля.

Целувай ме! Изгаряй ме със устни!
Дарявай ме с мечти и светлина!
Тя, Любовта - магьосница изкусна -
от мен  направи истинска жена


Рецензии