ЩОМ СИ ДО МЕНЕ... , Генка Богданова

Нека да вият вихри студени.
Нека и буря навън да фучи.
Аз съм щастлива щом си до мене.
Пролет се смее във твойте очи.

Нека дребни души да ме плюят.
Нека от злоба денят да горчи.
Ласкави думи от тебе ще чуя,
обич ще блика от твойте очи.

Щом си до мене слънцето грее,
птиците пеят , цветята цъфтят.
В душата ми стихове звънки се леят
и като сребърни струни звънят.


Рецензии