Швидкопливний час
як шахрай, що підміняє карти.
Те, що вчора нам здавалося святим,
вже сьогодні неймовірно марне.
Люди, за яких життя віддати ладен був,
як лелеки, полетіли й зникли.
Обіцянки, що так часто чув,
вже давно із пам`яті їх зникли.
А моменти, що здавалось, найсолодші,
вже затьмарились в буденному тумані.
Спогади, про неповторні ночі,
потонули в сірому лимані.
Ще не раз тужити нам і мерти,
ще й не раз щасливими нам буть,
скільки нам захочеться ще стерти,
в цьому, мабуть, цього життя й суть.
І як щастя доля буде дарувати,
насолоджуйся, записуй в вірші,
але треба неодмінно пам`ятати:
як погано, може бути й гірше.
Свидетельство о публикации №116032705546