Звернення

Миру Вам панове земляки,
Злагоди й достойного життя,
Це усе звичайно завдяки
Вашій праці й волі здобуття
Бо й країна вже держава,
Ваша мудрість, Ваша слава.

Щастя Вам панове земляки
На прадавній матінці землі,
Хоч її паскудять ще ділки,
Не порядні зайди дуже злі,
Їх розкусять врешті люди
Й вирвуть мов будяк усюди.

Влади доброї Вам земляки,
Працювала щоби на людей,
Не штурмуйте друзі вітряки,
Краще мільярдерів злих тіней,
Перемоги Вам бажаю,
Мужні Ви, я добре знаю.

Солдат нації це патріот,
Захищає він її в бою
Від ворожих грабежів й «свобод»,
Бо Вкраїну любить він свою,
Слава патріотам, слава!
Вони є і є держава.
27.03.16.


Рецензии