Ти не один
Залишилось ще
На жовтім полі під синім небом
Військо переможе
Ти не один залишив свій дім
Рідних собі людей
Бо ворог жорстокий звірячими лапами
Землю нашу топче
Я не знаю як закінчиться новий день
Чи на полі згину в бої мене потім хтось знайде
Ну а може я серед тисячі ночей
Знов побачу сяйво твоїх лагідних очей
Ти не один у зруйнованих стін
Міцно тримаєш зброю
Нашу силу,славу і волю
Не зруйнувати ні кому
Біля серця тримаєш фото
Молодої дружини
Можливо ніколи вже не потрапиш
В її солодкі обійми
Свидетельство о публикации №116032608327