IЖАК
Зранку вдягся Їжачок
У колючий піджачок.
Їжачок, Їжачок,
Скільки в тебе колючок?
Біг він лісом навпростець,
Пурх - із гілки Горобець:
"А навіщо Вам, Їжаче,
Цей колючий комірець?"
Біг Їжак у справах далі,
А назустріч - сойки-кралі:
"А для чого Їжачок
Має стільки голочок?"
Прилетіла ще й Сорока -
Чорнохвоста, білобока:
"Їжачок, Їжачок,
Дай усім нам голочок!"
Наїжачився Їжак:
"Поколю усіх отак!
Кожну голку власну маю,
Бо чужих я не тримаю!
Не віддам голки мої!
Заведіть собі свої!"
Свидетельство о публикации №116032603300