ПА ТЪРИ Ии... ОТЪ!!!

Затёрли -  СЪЛО ОО ВО -  ПА ТЪРИ ООТЪ!...

Оно  сегодня - в - Мо оо Де!!!...

  -  НО ОО - Ээ ТО ОО - ЦЕ ЕЛЬ!!!...

  -  ЦЕ ЕЛЬ - ОО ТЪ - ОТ ЦА Аа!!!... -

  -  ТЪ РИ Ии иИ!!!... - ВЪ - НА Аа ШЕ МЪ - ОО ГО РО ОО ДЕ!!!... -

Но если   ТъРи иИ  - НаШёлъ  - У  - Вы  ыЫ!!!...

  -  Ты  - ПаТъри отъ!... - Не -  Бо оо Ле!!!...

 -  ПА - КО ОО - Яя - НЕ Ее ТЪ!!!...  - Въ -  ТъВоей  - Душе...

 -  А  БО ОО ЛИ!!!...  - ПО ОО - ПЪРИ РО ОО ДЕ!...

   P.S

   БОЛЬ - ДАРЪ(Ь)  ЛЮДЯМЪ(Л) ОТЪ(О) БОГА(Б)

   ПА   - ИЗЪНАЧАЛЬНЫЙ(А)  ПОКОЙ(П) - ПА ПА

   ТЪРИ - ЕНЪЕРЪГИИ(РИ)  ТЪВЕРЪДИ(Т) -  СЪВЯТАЯя   ТЪ РО Ии ЦА!!!

   ОТЪ  - ТЪВЁРЪДО УСЪТА НОВЪ ЛЕНЪНОЕе(ТЪ)  ИЗ ЛУЧЕНИЕе(О)
 


Рецензии