Даруй радoсть

Даруй радість
1
Інколи буває якось сумно
Випєш щось не те, в годові чумно
Настрою немає, не інтересно
А буває все співпаде на душі чудесно
2
Інколи голодний, та не хочеш їсти
А буває часом, що з печі не злісти
Та буває, не згадати де поділись штанці
Жінку називаєш, імям іншим вранці

Приспів

Радуйтесь танцюйте веселіться
Або поцілуйтесь як не спиться
Просто душі, тілу, подаруйте радість
Те на що у вашім тілі слабість

Можете ви в сад позвать сусідку
Та по розмовляти через сітку
Просто людям, ви даруйте радість
Якщо в тілі вашім,спіападає слабість
3
Ой життя чудове, мої сни чудові
Сняться вони мені, різно кольорові
А буває в ранці бачиш жах
Гульки відміняєш маєш страх
4
Тут подумав досить, холостякувати
Треба вже дівчину,гарну заміж брати
Тут тай снам страшенним тим кінець
Бо ведеш дівчину під вінець


Рецензии