Буду тебе чекати

якщо сніг випаде влітку,
якщо дим пропливе над рікою,
я знайду в собі сили
залишитися з тобою.
і буде сонце навіки триматись ,
і буде дощ йти щоранку ,
Як бы там не було ,
Я чекатиму тебе на ганку .
Чекатиму ввечері ,
Поки йтимуть люди ,
Чекатиму вранці ,
Коли сонце будить.

Я буду чекати тебе до віку ,
Коли старі люди смикають повіки .
Я буду чекати тебе повсюди ,
Коли квіти рвуть інші люди


Рецензии