Чорне залишеться чорним...

  Чорне залишається чорним
  І білим ніколи не стане -
  З брехнею прийшли ви до влади,
  З холодними, злими серцями!

  А люди, мов показились,
  З одного полону в іншій,
  Згодовані брехнею,
  Направленою прямо в вічі.

  З високих трибун Майдана
  Давали ви обіцянки.
  І скинув народ тирана
  На гроші проклятих янкі!

  А ви, потираючи руки,
  Війну розвязали люту -
  Брата послали на брата,
  В їх душах посіявши смуту!

  Країна тріщить, палая
  І полу'мя аж до неба!
  Питання саме виникає -
  Кому взагалі це треба?

  Хто має від того користь,
  Від того, що руїни повсюди?
  Де ви загубили совість,
  Люди ви, чи не люди?

  Мабудь, все ж таки, люди,
  Бо є у вас доля жалю -
  Синів ви своїх та онуків
  В те полу'мя не кидали!

  Бо то є своє, рідне,
  Що вчиться десь у Сорбоні,
  А наші хлопці в окопах
  Голодні і майже голі!

  Безногі та безрукі
  Вертаються по домівкам
  І ордена, що на грудях,
  Носити будуть до віку!

  Бо вони й досі там
  І життя вже другого не буде -
  Серця їх палають війною,
  Стискаючи боляче груди!

     25.03.16р.


 

 


Рецензии