Снег иди! Fulgul de nea

"Снег иди! Снег иди!
На окошко упади!"

Снег идёт, словно живой.
Отвечает: "Я с тобой!"

Весь мой домик окружает
И окошко украшает


Fulgul de nea
 
Fulg de nea, fulg de nea,         
Vino la fereastra mea.
Fulgul zboarа parcа-i viu,         
si-mi raspunde: Iaca vin!         
Inconjoara casa noastra          
si s-arata la fereastra. 


Рецензии