Коли я завтра вийду за пор г...

Коли я завтра вийду за поріг
Ти нагадай мені зі списку речі
Ти нагадай, що скоро Новий Рік,
що вже ялинку наряджать, доречі.
Ти нагадай,що сніг ужу іде
На нім калина- то немов намисто
Та вже зима і поміж нами є
Вона цілунком зігріває місто...


                25.11.15


Рецензии