Вiйна прийшла, коли я народилась

Вiйна прийшла, коли я народилась-
Одразу серце заболiло вiд огиди.
Вiйна прийшла, вiйна не забарилась-
Пiд прапором мо;м крокують гниди.

Вiйна прийшла- весну заплямувала,
А я росла й стерпiти того болю не могла.
В окопi сидячи, я серця стук затамувала,
Щоб не одразу мене з';ла та вiйна.

Така помiтна серед поля бою,
В окопi я сидiла наче тiнь.
Тамуючи вiд жаху крики болю,
Я линула думками вдалечiнь:

Туди, де не було отого горя,
Де грому не було i на очах землi.
Я народилась разом iз вiйною,
Та виросла окремо по собi.


Рецензии
Сильний і вражаючий твір! Зачепило....

Шон Маклех Патрик   26.03.2016 00:26     Заявить о нарушении
Дякую!

Рыжий День   26.03.2016 00:45   Заявить о нарушении