Малiтва за братоу
Малюся за родных братоў,
Каб хутка прыйшоў канец драме,
Каб быў супакой там ізноў.
Малюся я за Украіну,
Каб там не стрэляў кулямёт!
Малюся за нашу краіну,
За родны, любімы народ.
Але свечы ўсе горка плачуць,
І слёз гэтых нам не спыніць.
Братоў у вайне цяжка бачыць,
Свяча за радзіму гарыць.
14 жніўня 2014 года
Свидетельство о публикации №116032407853
Александр Дорофеев Братский 21.12.2016 18:17 Заявить о нарушении