Лежить хлiбина на столi

Лежить  хлібина  на  столі.

Лежить  хлібина  на  столі,
І  посміхається  мені.
І  та  хлібина  кругла  як  сонце,
Що  загляда  в  наше  віконце.

Я  їй  радію  як  дитина,
Знаю  смачна  тая  хлібина.
Люблю  я  хліб  й  буду  любити,
Як  же  без  хліба  можна  жити?..

Нам  кажуть  хліб – є  голова,
Та  вже  та  думка  не  нова.
Кажуть  дурне  без  хліба  й  сало,
Таке  життя  в  нього  настало.

А  ще  на  хліб  щоб  заробити, 
То  треба  дома  не  сидіти.
А  йти  у  поле  працювати,
Це  я  про  хліб  хотів  казати.

     06:15.24.03.2016.


Рецензии