Detali

«Деталі»

Ще один дріт
Прямісінько в сплетіння.
Їх вже багато,
Гвинтами вперегин.
Ремні тримають
Тисячні склепіння.
Електроімпульси
До праці навздогін.
Підшипники і гайки
Туго прикипіли,
Вони усе тримають,
Не чують егоїзму.
І лиш одне єдине
Вони усі жадають,
Так справжньо і відверто:
Служити механізму.
Процесор мозком служить,
А генератор – серцем.
Гармонія сегментів
Займає лише терцію.
Ще один дріт
Прямісінько в сплетіння
Чекай, вимкни магніт.
Вимкни свій магніт.
І дай мені ключа
Полагодити душу
Тобі…Я обіцяю
Порядок не порушу
Твоїх незвичних схем.
А вранці я прокинусь,
По знаних алгоритмах,
У захваті дилем
Блукати в дельта-ритмах
Від твоїх всіх догадок
В тумані теорем…
Прошу на цей випадок:
Дай мені ключа,
Тримай мої деталі,
Тепер вони твої.
Тепер цінніший час.
Ми все одно деталі…
Одного механізму.
Ми все одно деталі…
Одного механізму.

22.03.2016


Рецензии