Блага Димитрова. Безграничность
Траекторию выписывают крылья
Меж землёй и небом:
Круг за кругом,
В центре –
Сердце птицы.
Пульс свободы.
Безграничность.
*
Распята душа – между
Всегда и никогда.
2016
БЕЗКРАЙ
Траектории на крилете
между земя и небе:
отворени кръг след кръг
със център
сърцето на птицата.
Пулс на свободата.
Безкрай.
*
Разпятието на душата – между
завинаги и никога.
Свидетельство о публикации №116032401056