Дурна душа

Божевільний світ наздоганяє ніч ...
Зі смутком віч-на-віч
Квапить день
Порожній натхнень
       прожити себе підганяє
Сміючись від ножа
                  буяє душа! ...



Повернеться страх, загублений давно ...
Як прострочене вино
Змітаючи все
Кидаючи емоції в лице
    танцює невеселі дивні вальси
Не відчуваючи великого доща
                     п'яна душа! ...



Мерехкочуть тіні страшних снів ...
Огидний шкребіт милих гризунів
Забившись у куток
Повітря на ковток
      заплакала, і в середині стало важко
Калюжа сліз, і знов кудись пішла
                          дурна душа ...


Рецензии