Ми украiнцi...

Ми  українці…

Ми  українці,  правоарійці,
І  боєвого  танцюєм  гопака.
Ми  українці,  є  у  ширінці,
А  наша  Доля,  видно  така.

Ми  українці  і  ми  не  німці,
Любимо  сало,  воно  силу  дає.
Ми  українці  і  слава  Богу,
Маємо  Гідність  і  все  своє.

Ми  українці…

     12:40.23.03.2016.


Рецензии