У пошуку

В навколишньому світі
Тусуються щомиті
Всі люди, як мурахи,
Успішні та невдахи
Аж поки не вмирають.

У пошуку постійнім
Під наглядом надійним
Здається їм аж Бога
Щасливого чертога.,
Куди не потрапляють.

Та це усе даремно
Хоч чемно чи не чемно
За щастячком полюють
Та в більшості горюють
У світі цім красивім.

Даремні всі старання,
Постійні намагання
Світ всім зробити раєм,
Бо щастя меж немає
У світі теж мінливім.
23.03.16.


Рецензии