Розвага
Нудьгувати зміна стала.
Коли жінка у літах
Щось на діда написала,
Звинуватив в хабарях.
Чоловіка допитали
Із сержантом на чолі:
«Де Ви, діду, гроші брали,
Як давали хабарі?»
Хлопці край розвазі раді.
Всі питання задають.
Дід: «Звичайно, у шухляді,
Де всі кошти бережуть».
Вже із столу бланк дістали,
Наче слідство завели:
«У шухляду як попали
Потенційні хабарі?»
В діда і рішучість «сіла»
Може і податись геть.
«Хто поклав? Моя дружина.
Каже, зберегла «На смерть».
Ось питання, що чекали.
Повз яке не пройдеш мимо:
«Що за гроші вимагали
З потерпілої дружини?»
«Про хабар вона «загнула».
Теж мені знайшла мішень!
Щоб горілку повернула
Ту, що витягла з кишень!»
В «протокол» не занесли,
Та сказали строго діду,
Щоб горілку піднесли
Як «речдокази» до діла.
Свидетельство о публикации №116032302749