Дия ши

Ва дия ши ахIарил
Дубула хъалзела ши,
Лебара дуньялике
ХIугъуна ахIялил ши.

Намусулас вай хъярхъил
УркIбе цIакьле ахIялил
ГIяхIте хабарт лерил ши,
Дигахъис хIу дия ши.
               
Припев:
Дия уркIи цаб цIакьле
Шилике хIулбукIуле,
Цунезе бууй халкьра
Цаби цIакьле разиле.

Халкь цаби цIакьле ахIте
Цалзакан ца хIулбукIуй,
Дуэра хIуша шатле
Бугьаби хIуша дукIуй.

                В исполнении Барият Акаевой


Рецензии