Сатанинська змiя

Сатанинська змія
Заповзає у душу
І шепоче нам – я
Головна на всій суші.

Ради статків вбивай
І грабуй в кого хочеш,
Лиш про себе ти дбай,
Бо про всіх ти ж не зможеш.

Побудуй і церкви,
Щоб гріхи відмолити,
Із тобою на «Ви»
Будуть люди щоб жити.

Сатанинська змія
Задурила нам розум,
Лиш суспільства сім’я
Подолає все разом

Й негаразди життя
І нападників злості,
Що підуть в небуття,
Зогниють де їх й кості.

Тож відвідуймо храм
Помолитися Богу,
Щоб гріхи простив нам
На життєву дорогу.
20.03.16.


Рецензии