Тальне златоглаве!
ТАЛЬНЕ величаве!
Гарне товариство,
Щире та цікаве!
Є у нім харизма,
Вільна та яскрава!
Рідна хатня призьба,
Ружею заграва!
А яке ж зелене,
Пісню ллє Тальянка!
Як вогонь шаленна,
Доля вишиванка -
У разках намиста,
Дівчина - постава!
Сонячне, барвисте,
ТАЛЬНЕ златоглаве!
Свидетельство о публикации №116032008785