Хiба можна
Де немає ще порядку,
Там не зможеш щось зробити
Просто так, не за подяку.
Бо є люди що закони
Вміють ловко оминати,
А на всякі заборони
Можуть навіть наплювати.
У них грошики великі,
Тож підкуплять кого треба,
В них свої закони дикі,
Все гребти й гребти до себе.
А прості звичайні люди
Все життя своє страждають,
Безпорядки нині всюди,
Жити ж так не всі бажають.
Тож тікають в закордони,
Де закони для всіх діють,
Хто порушив заборони
Про свободу тільки мріють
20.03.16.
Свидетельство о публикации №116032004871