***
то скільки треба крові , щоб тирани напились твоєї крові ?
І обвиваючи твій стан , улесливо словами як чарами дурманили .
Чи ти дурний ? Байдужий ? Ні!
Але чому ти дозволяешь йому творити зло, і відбирати найценніше для людини - життя ,
немов той коршун налітає розтерзуючи здобич .
І діти, покинув дім ,розбіглись знайшовши прихисток батрачий .
Вони ж живуть і діточок своїх ведуть до храму, щоб показати свою святість-фарисеї. Світ сповненний брехнею завмирає, з надією на кращії часи,то є обман для нашої душі .
Єднаймось , бо біда приходе в кожну хату ,коли правитель забуває кому він служе ,народу чи собі.
Чи пам"ятає заповіді Божі,і не шука свого в чужій кишені, не розпинає
Свидетельство о публикации №116032010766