Я тiкав

Я тікав,як тільки навчився,
Кожен день по новій людині
Я закохував у себе :
Темно-карі,блакитньо-сині.

Кожен день працював і біг,
Із роботи, туди, де хмільно,
Де гитари і людський зміст
Лікував мене задовільно.

Я тікав,спілкувався і пив
То кохав,то тебе сторонився
Був самотнім,самотнім не був
Та від тебе я не відхрестився...

Забував я про тебе як міг,
Римував і читав безкінечно.
Точно знав,що тебе не люблю,
Я не пара тобі,безперечно.

Та від тебе я вже не біжу
І до тебе навряд чи захочу.
Я здаюся. І ось я лежу:
Не полюбить, принаймні затопче.


Рецензии
Справді - від себе втекти неможливо... Цікавий твір!

Артур Грей Эсквайр   19.03.2016 19:49     Заявить о нарушении