Не вiдрiкайся
Почуй її , дозволь їй говорити,
Не ігноруй, скажи як далі жити
І дихати без тебе, смуток морить.
Не відрікайся, бо життя земне
Непередбаченне і може вмить скінчитись.
Дозволь від погляду жаданного напитись,
В останній раз хоч обійми мене.
18.03.16
Свидетельство о публикации №116031900840
Лю Нели 19.03.2016 20:23 Заявить о нарушении