Птаха б1ла - спов1дь

Птаха біла - сповідь, в небо,
             Перед  Богом на коліна...
Вільним подихом потреба,
             В чистоті свого сумління.

А душа на те радіє,
             Добра, праведна, нетлінна,
Невтоленна в ній надія,
             Що мета таки здійсненна...

В тім, що Божа ти дитина,
             Первозданна та натхненна!
Світла, любляча людино,
             Ти завжди благословенна!

Птаха біла - сповідь, в небо...


Рецензии