В темне времмя живем ми, хоча при св тл

В темне времмя живем ми ,хоча при світлі.
Хотів спитать у Бога слова ,чому жорстокі люди "божі",
чи мають душу,знають Бога?
Кажуть знають і пісні і псалми співають ,
але чи бачуть їхні очі ,що роблять
чи почують совість?
Проходжу повз жебрака з простягнутой рукою,
дивлюсь у очі милої дитини мов ангела що з болем і надією живе граючись в куточку . Як би я міг змінити світ ,
дитячи сльози перетворити в сміх,
молитвою всіх стражденних викоренити зло -тоді б не треба було раю.
А так сміється доля і каже заслужив .
Ось ти світу який ,а я борюсь з тобою ,
 з тими кайданами Промітея ,
 а згодом розумію що не з ним ,а з собою.


Рецензии