Нiченька темная

Ніченька  темная.

Ніченька  темная,
Зіроньки  яснії,
Місяць,  на  небі,  висить.
Так  мені  хочеться,
Лиш  тебе,  милая,
На  руках,  своїх,  носить.

Сядем  з  тобою  ми,
Тут,  під  калиною,
І  будемо,  довго,  сидіти.
Ти  ж  моє  серденько,
Вкрите  хустиною,
Тебе  я  хочу,  любити.

     03:30.19.03.2016.


Рецензии