Р. Бротиган. Зонтом укрываясь как ангел-поделка
влюбляется снова: разбитое сердце
грозит ей как прежде. Я рад
влюблена не в меня.
_________________________________
оригинал:
"Umbrellaing Herself Like A Poorly-Designed Angel" by Richard Brautigan
Umbrallaing herself like a poorly-designed angel
she falls in love again: destined to a broken heart
which is the way it always is for her. I'm glad
she's not falling in love with me.
Свидетельство о публикации №116031808183